Denne side er henvendt

til Forældre

Åben Anonym Ungerådgivning er et gratis kommunalt tilbud til dit barn mellem 13-23 år. Det forudsættes at I bor i Hillerød Kommune eller dit barn går i folkeskole eller på en ungdomsuddannelse i Hillerød Kommune

Når dit barn har samtaler i ungerådgivningen?

At vi er en anonym ungerådgivning betyder, at du som forældre ikke altid får at vide, hvis dit barn har haft en samtale med os. Den unge har ret til at være anonym, og vi tilbyder gennemsnitlig 2-3 anonyme samtaler. Hvis den unge herefter ønsker flere samtaler og er under 18 år, orienterer vi jer forældre. Selvom vi er et anonymt tilbud, arbejder vi (med sjældne undtagelser) på at motivere den unge til samarbejde og være i dialog med jer forældre.

Vores erfaring er, at langt de fleste udfordringer og problemer løses bedst i et samarbejde. Nogle unge kan dog have det så svært med, at deres forældre skal inddrages, at de hellere vælger at stoppe kontakten med Den Anonyme Ungerådgivning. I de tilfælde strækker vi os nogle gange og giver de unge et par samtaler ekstra i håb om at motivere til dialog.  

Det er forskelligt, hvordan vi inddrager jer forældre. Nogle gange inddrager vi ved en telefonsamtale. Andre gange mødes vi med Jer alene eller med Jer og Jeres barn sammen. Vi tilbyder desværre ikke familieterapi. 

telefonrådgivning til forældre

Vi tilbyder 2-3 samtaler på telefonen til forældre til teenagere eller unge i Hillerød Kommune. Telefonen er åben mandag-torsdag fra kl. 12.00-17.00

+45 72 32 55 50

fokus-undersøg-verden-nysgeriighed

læs mere

Kig rundt på siden og læs mere om vores tilbud. Du kan fx læse mere om, hvordan vi arbejder under fanen Book Samtale eller se vores links til relevante artikler for forældre i bunden af siden.